Foredrag

Jeg kommer gerne ud i menigheds- og foreningssammenhænge, på kurser og konferencer for at holde foredrag. Se aktuelle foredrag her.

En liste over tidligere holdte foredrag findes her. Listen indeholder en række foredrag i den sjælesørgeriske boldgade, mens der længere nede kommer andre emner på banen.

Jeg holder fortsat disse foredrag. Og jeg kan godt li’ nye udfordringer. Så I er velkommen til at spørge. Hvis jeg ikke kan imødekomme jeres ønske, henviser jeg til en anden, som kan holde foredraget.

At foredrage er et privilegium. Jeg kan godt li’ at formidle. Et foredrag er ikke vellykket, fordi jeg selv er tilfreds. Først når tilhørerne udfordres, er et foredrag vellykket. Derfor arbejder jeg både med indholdet og måden, jeg formidler det. Jeg forsøger at tale i et nogenlunde jævnt sprog. Det forstår både jeg og mine tilhørere. Jeg bruger ofte projektor, så budskabet kommer som både tekst og billeder. Og så vil jeg gerne i dialog med mine tilhørere.

Hør nærmere om et foredrag eller book mig her.

Sjælesorgskursus

Tak for et rigtig godt og givende kursus med en god dialog og stor åbenhed. Stor tilfredshed med kursusmateriale og din levende formidling af stoffet med gode eksempler fra det virkelige liv.
Kursist på et sjælesorgskursus

Både i Jylland, på Sjælland og Bornholm har jeg holdt kurser for ansatte og frivillige i forskellige menighedstyper om sjælesorg.

Der er brug for sjælesørgere i alle menigheder, som vil lytte og bane vej for mødet med Gud. Kulturforandringer, familieændringer og sekularisering i samfundet udfordrer den kristne menighed. Menigheden har mere end nogensinde brug for kvalificeret sjælesorg som en del af sin tjeneste for dens medlemmer. At være menneske og få tro og liv til at hænge sammen bliver stadig vanskeligere. De mange forandringer i eget liv og omgivelserne skaber utryghed og ustabile relationer.

Derfor udbyder jeg kurser i sjælesorg i samarbejde med andre:
– I foråret 2019 har jeg et kursus i København. Se program her. Tilmelding via DBI’s site.
– I efteråret 2019 holder jeg kursus i Skjern. Se program her. Tilmelding via Agapes site.

Kursus om parforholdet

Som certificeret underviser i Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold (PREP) udbyder jeg kurser for par. Et kursus kan enten bestå af 3 aftener med en uges mellemrum samt en hel lørdag eller af et helt weekendophold.

PREP er et kursusprogram for par, der ønsker at arbejde med deres forhold. PREP bygger på det internationale pædagogiske og forskningsbaserede The Prevention and Relationship Enhancement Program – et forebyggende og relations-udviklende program.

Er I interesseret i at deltage i et kursus eller arrangere et i f.eks. en forenings- eller menighedssammenhæng, så kontakt mig her.

Samarbejde med Kristent Pædagogisk Institut

I samarbejde med Kristent Pædagogisk Institut (KPI) udbyder jeg fire foredrag. KPI er en vigtig samtalepartner og ressource, når det gælder religionspædagogik og kristendomsformidling i hjem, skole og menighed.
Foredragene bookes ved kontakt til mig. Du støtter KPI økonomisk, når du gør brug af et af disse foredrag – se her. Priser findes på www.kpi.dk