- i al fortrolighed

En professionel samtalepartner

Hvor går du hen med dine eksistentielle og åndelige udfordringer?
Hvem taler du med om dine små og store livsspørgsmål?

Jeg hedder Dan K. Månsson, er teolog og sjælesørger. Igennem flere år har jeg talt med mennesker om alt mellem himmel og jord, fra de små udfordringer over store valg til de smertelige byrder, som giver søvnløse nætter og truer livet. Jeg har tid til at lytte og følger dig som en medvandrer i din fortælling.

Jeg ønsker at møde dig med omsorg og respekt, - uanset hvem du er. Sjælesorg er ikke terapi eller behandling men reflekterende samtale. Min base er kristen tro og etik.

På denne hjemmeside kan du finde tilbud om


Sjælesorgssamtaler i Silkeborg
Hos Foreningen Agape,
Bredhøjsvinget 1, Silkeborg, tilbyder jeg samtaler på onsdage i foråret 2016. Du bestiller tid ved at skrive en mail, sende en sms eller ringe til mig. Se kontaktoplysninger her. Yderligere omtale af tilbuddet her.
En samtale varer som regel en time. Du bestemmer indholdet i samtalen. Du bestemmer også, om du ønsker flere samtaler. Jeg noterer ikke noget ned og fører ikke referat af vore samtaler.
Ønsker du, at jeg skal bede for dig eller sammen med dig, gør jeg det. Det, du fortæller mig, forbliver mellem os. Jeg har tavshedspligt.

Samarbejde med Kristent Pædagogisk Institut

I samarbejde med Kristent Pædagogisk Institut (KPI) udbyder jeg nu tre foredrag.
KPI er en vigtig samtalepartner og ressource, når det gælder religionspædagogik og kristendomsformidling i hjem, skole og menighed.
Foredragene bookes ved kontakt til mig. Du støtter KPI økonomisk, når du gør brug af et af disse tre foredrag. Priser findes på www.kpi.dk


..